Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام احمد حسین زاده پیرامون اعمال ماه رجب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در ماه رجب استغفار کردن، لا اله الا الله گفتن، صدقه دادن، روزه گرفتن، اعتکاف که البته اصل اعتکاف مربوط به ماه رمضان است، اما در این ماه هم کار خوبی است، عمره رفتن، زیارت ابا عبدالله الحسین، نماز حضرت سلمان در ابتدا، انتها و پس از این ماه، صلوات فرستادن و … خیلی توصیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدرس و کارشناس مذهبی افزود: توصیه به این اعمال در ماه رجب را خیلی شنیده ایم، اما کل ماه رجب ماه زیارتی امام رئوف علی بن موسی الرضا (ع) است. به خصوص ما ایرانیان خیلی خوب است که بتوانیم این را برجسته کنیم. حالا که به خاطر تنش‌های پیش آمده محروم شده ایم از عمره، زیارت امام رضا (ع) را در مردم جا بیندازیم تا مردم با عشق فراوان بیایند. کل این ماه ماه، ماه زیارتی علی بن موسی الرضا (ع) است.

وی ادامه داد: در مشهد رسم است که از اول ماه رجب تا آخر ماه رجب کاروان‌های پیاده زائرین از مساجد و محله‌ها پیاده به سمت وجود نازنین علی بن موسی الرضا (ع) حرکت می‌کنند. اگر بتوانیم زیارت امام رضا را برجسته کنیم خیلی چیزها نصیب مان می‌شود. اگر بتوانیم مردم را به زیارت امام رئوف سوق دهیم خدمت خوبی به این مردم کرده ایم.

وی سپس گفت: در زمان علامه حلی وبا و طاعون آمد و مرگ و میر زیادی صورت گرفت و ایشان گفتند زیارت عاشورا را با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام بخوانید. مسائلی از این دست فرصت‌هایی دارد که می‌توانیم از آن استفاده کنیم و از الان تا نیمه شعبان می‌توانیم ختم زیارت عاشورا را ترویج کنیم. مردم را به دعا کردن تشویق کنیم مخصوصاً برای امام زمان. مردم را به زیارت علی بن موسی الرضا تشویق کنیم. موسی بن جعفر (ع) فرمودند: زائرین ما ائمه به عرش نزدیک اند ولی زائرین پسرم علی بن موسی الرضا نزدیک ترین به عرش الهی هستند.

احمد حسین زاده اظهار داشت: استغفار در ماه رجب خیلی خوب است، اما خوب است استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین را جا بیندازیم. استغفرالله گفتن به تنهایی دردی را دوا نمی‌کند. مردم را در خانه استغفار ۷۰ بندی و ۳۰ بندی امیرالمومنین ببریم. همچنین روزه در ایام ماه رجب خیلی توصیه شده است. این الرجبیون که در بهشت گفته می‌شود مخصوص کسانی است که روزه می‌گیرند. هر کس در ماه رجب ولو یک روز و ولو روزه قضا برای خودش یا برای پدر و مادرش بگیرد مشمول این الرجبیون خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پیامبر (ص) فرمودند ماه رجب ماه خدا، ماه شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است. همچنین فرمودند مرا به روزه گرفتن در این ماه یاری کنید. کمکم کنید یعنی چه؟ یعنی یک بهانه به دست من بدهید که من شما را شفاعت کنم. آن قدر در این ماه رحمت ریزش دارد که مانند باران می‌ماند. اگر ما نمی‌بینیم مشکل ماست. فرموده اند ماه رجب ماه خداست. ماه خدا به چه معناست؟ یعنی خدای متعال این ماه را برای خودش انتخاب کرده است. در حالی که ظاهراً باید ماه رمضان را برای خودش انتخاب کند. آن جا می‌گوید من میزبان شما هستم.

احمد حسین زاده در پایان گفت: چرا خداوند ماه رجب را انتخاب کرده است؟ شاید یک لطافت آن این باشد که آن کسی که احکام را به جبرئیل یاد داده یعنی علی (ع) در این ماه متولد شده است. بنابراین می‌توانیم بگوییم این ماه، ماه ولایت است.

کد خبر 4863686

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه رجب دعا و نیایش عبادت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی کنفرانس بین المللی گام دوم انقلاب معرفی کتاب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی قرآن تمدن نوین اسلامی مجمع عالی حکمت اسلامی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات مسجد قاسم سلیمانی نشست علمی مرکز فرهنگی شهر کتاب معرفی نشریات علی بن موسی الرضا زیارت امام ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۹۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور با بیان اینکه مراتب قدردانیم را از این قشر دغدغه‌مند و دلسوز در راستای سلامت روان جامعه اعلام می‌دارم، گفت: حضور و فعالیت روانشناسان و مشاوران در سازمان بزرگ انتظامی کشور نیز منشاء خیر و مفید فایده بوده است.

وی در ادامه یادداشت یادآور شد: بیش از یک سده از جای گرفتن روان شناسی «علم النفس» در متون دانشگاهی ایران می‌گذرد وزمینه برای نشر و اشاعه این رشته علمی نوپا در کشورمان فراهم شد؛ در این سال‌ها روان شناسی و متعاقب آن مشاوره، به تدریج قلمرو کاربست خود را به بسیاری از حیطه‌های حیات فردی و اجتماعی مردمان این دیار بسط و گسترش یافته بگونه‌ای که اینک کمتر حیطه اجتماعی، سازمانی، بین فردی و فردی را می‌توان نشان کرد که در آن روانشناسان ایفای نقش نکرده باشند.

وی گفت: اینک گروهی از روان شناسان در قلمروهای آموزشی و یادگیری به معلمان و مربیان می‌آموزند تا فعالیت‌های آموزشی و تربیتی خود را به نحوی سامان دهند که بهتر از همیشه به شکل گیری «شخصیت» و منش کودکان، نوجوانان و جوانان این سرزمین یاری رسانند. گروهی دیگر از آنان، به همراه مشاوران و روان پزشکان، در کلینیک‌ها و درمانگاه‌های خصوصی و عمومی صبورانه و حرفه‌ای چم و خم «کنار آمدن» با رنج‌های ناگزیر زندگی و فروکاستن از آلام حاد و مزمن روان را به درمانجویان یاد می‌دهند. آنان با بهره جستن از دانش بالینی و مشاوره ای خویش روان یاری گیرندگان را شفا می‌بخشند و ذهن آنان را پذیرای تجارب نو و کامرواساز می‌کنند.

منتظر المهدی گفت: خدمات روان شناسان و مشاوران، به ویژه در این سالیان، بسیار فراتر از این دو قلمرو آموزشی و درمانی (تراپی) رفته است؛ هم اکنون دهها روانشناس در صنایع، کارخانجات، موسسات اجتماعی، سازمان‌های نظامی و سازمان پلیس حضور دارند و با دانش روان شناختی خود (از روان شناسی اجتماعی گرفته تا روان شناسی صنعتی و سازمانی و روان شناسی نظامی و جز آن) به مدیران کمک می‌کنند تا منابع انسانی خویش را بگونه‌ای به کار گیرند که هم رضایت و سلامت و انگیزش آنان فرونی یابد و هم بهره وری و عملکرد سازمان افزایش یابد.

وی بیان داشت: ما درسازمان پلیس بسیاری از موفقیت‌های خود را مرهون تلاش‌های حرفه‌ای و مسئولانه‌ی روان شناسان و مشاورانی هستیم که در جای جای این سازمان بزرگ (از پلیس آگاهی تا گزینش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و کلانتری‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز مشاوره و …) به ایفای نقش می‌پردازند و به گره گشودن از مشکلات مردم و کارکنان یاری می‌رسانند.

سردار سعید منتظرالمهدی افزود: حاصل تلاش بیش از ۱۸۰۰ مشاور در ۱۱۰۰ کلانتری و ۵۵ مرکز مشاوره، همانا صلح و سازش ۷۰ درصدی در پرونده‌های ارجاعی است؛ پرونده‌هایی با اختلافات چندین ساله به دست و تدبیر روانشناسان و مشاورانِ معاونت فرهنگی و اجتماعی مستقر در کلانتری‌ها و مراکز و دوایر مشاوره حل و فصل گردیده و در نهایت از حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کاسته شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا خاطر نشان کرد: در انتها باید قدردانِ روان شناسان و مشاورانی باشیم که با ارائه دامنه وسیعی از خدمات حرفه‌ای و تخصصی، سهم سترگی در پویایی و توسعه و سلامت جامعه دارند؛ همانانی که رنجمان را تسکین می‌بخشند و راه و روش خوشبخت زیستن، فضیلت‌مند بودن و شکوفا شدن را پیش رویمان قرار می‌دهند.

کد خبر 6092142

دیگر خبرها

  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن
  • امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر از کشور برای به جای آوردن اعمال حج تمتع به سرزمین وحی می‌روند
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی